BIO-mingling med brune bjørner

business-networking

(Foto: career.uconn.edu)

Mandag 16.mars kl.1615 inviterer bioCEED alle BIO-studenter til en uformell diskusjon rundt biologistudiene. De vil gjerne vite mer om hvordan det er å studere på BIO, hva vi liker, hvordan vi lærer best, hva vi syns om de forskjellige læringsformene og hva vi ønsker å endre. I tillegg stiller bioCEED opp med pizza!

Etter dette møtet arrangerer BFU og STIM mingling for BIO-studentene. Her får bachelorstudentene en gylden mulighet til å mingle med masterstudenter i biologi! Lurer du på hvilke fag du bør ta før en eventuell master? Vil du høre personlige erfaringer om hvordan det er å være en masterstudent? Ønsker du å få litt råd om hvilke studieretninger som passer deg best? Ta deg turen på K1K2 16.mars så får du mest sannsynlig svar på disse spørsmålene.

Det blir salg av brune bjørner!

bioCEED sitt arrangement (kl. 1615 -1800):
PS: Pizzainnkjøp baseres på antall attending på deres arrangement.

Vel møtt!

Biologisk Fagutvalg