BFU arrangerer foredrag: «Fra student til forskningsdirektør»

Vårens andre foredrag står for tur, og denne gangen møter vi foredragsholder Erlend Moksness.

Som biologstudenter hører vi ofte at markedet for oss er ekstremt smalt. Vi må sette oss selv på kartet, være brautende og ta det vi vil ha for å få de jobbene vi ønsker. Kveldens foredragsholder vil veilede oss i retningen for å realisere drømmen om å kunne jobbe som biolog og fortelle oss om hvilke jobbmuligheter vi har etter endt utdanning.

Han startet selv som biologistudent ved Universitetet i Bergen, gjorde deretter masse forskjellig ymse, og endte opp som forskningsdirektør ved Havforskningsinstituttet. Hva var det han gjorde riktig, og hva innebærer ymse i denne sammenhengen? Bli med og finn det ut!

Fiskeridir.no

Det blir solgt brune bjørner og servert diverse snacks i løpet av kvelden. Etter endt foredrag (1 times tid) sklir det over i sosialkveld, og anledning for å stikke til byen og fortsette festen der i 11-12 tiden.

Sees på K3/K4 på Biologen tirsdag 3.mars 2015 klokken 1900!

dscn0299

Biologen (foto: uib.no)