Årets andre møte står for døren!

De fleste medlemmer fikk i dag en søt og kjær melding fra vår kjære leder:)

————————-

Hei alle mine små 😉

Jeg vil herved innkalle til BFU-møte onsdag 24. mars kl 16.15 i et grupperom i u-etg.

Saker som står på programmet LES!:
– BFU-rom. Vi får ikke ha det rommet vi trodde, men har blitt tildelt et nytt på HiB. Innflytting blir over påske.
– Fagdag for biologer
– RF-fest for alle realiststudenter på Kvarteret 8. april
– Panting/ølkjøping. Vi trenger hjelp av folk som disponerer bil til panting av en HAUG med flasker som vi har på BFU-rommet.
– Planlegging av neste fest
– Planlegging av spillekveld
– Nye representanter i råd/utvalg (eks. Programstyret osv). Tenk på om du vil fortsette i det rådet /utvalget du sitter i, eller om vi må skaffe nye.
– Hyttetur. Magnus har snakket med faren, og den eneste helgen vi kan dra opp er 16.-18. april. Tenk på og undersøk om denne helgen passer for deg FØR møtet er du grei.
– Møte med instituttledelse. Jeg informerer om hva som ble snakket om på et møte mellom BFU, STIM og instituttledelsen.

Håper å se mange av de flotte trynene deres der!

Helsing Astrid

—————

Den sier det meste, men oppsummert sier vi:

Hva? BFU møte!
Hvor? Realfagsbygget, u.etg.
Når? Onsdag 24 mars, klokken 1615!

Vel møtt!